Апаш сви 500 лева от кабинета на мед. сестра в Търново

Апаш сви 500 лева от кабинета на мед. сестра  в Търново
A A+ A++ A

Нагъл апаш обра медицински работник, задигайки 500 лева от лекарски кабинет във Велико Търново. Случаят е от преди два дни и се разиграва в областната болница в града. Крадецът е заснет на камери, но все още се издирва.

„В петък сутринта отидох до банкомата на болницата, за да изтегля пари за лични сметки. Сложих сумата в портмонето си и след това се прибрах в кабинета. Оставих си чантата и личните вещи. Излязох да си сипя вода, поговорих с колежки. Нямаше ме не повече от 15 минути”, разказа пред Нова телевизия медицинската сестра в лекарския кабинет Вероника Савева. „Когато се върнах, всичко си беше на мястото и нямаше индикации, че съм обрана”.

По думите ѝ тя разбрала за липсващата сума, когато извадила портмонето си, за да извади пари, за да си купи нещо около 30 минути, след като се върнала в кабинета. „Веднага се обадих на шефката си. Свързах се и с IT техника, който погледна камерите и видяхме крадеца”, посочва тя.

Савева сигнализирала за липсващата сума в полицията за кражбата. Органите на реда коментираха, че самоличността на мъжа е установена, но той не живее на територията на областта и все още се издирва.

#Велико Търново #кражба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници