Каракачанов: Пенсионерите са оставени на произвола да бъдат грабени

Каракачанов: Пенсионерите са оставени на произвола да бъдат грабени
Източник: bTV
A A+ A++ A

Не е нормално и не е морално 2 млн. и 200 хил. пенсионери, от които 80 % живеят с ниски пенсии, при обявен праг на бедността 299 лв., да са оставени в една тотална мизерия. Това каза Красимир Каракачанов, заместник-председател на НС и лидер на ВМРО по време на брифинг в парламента, предаде Фокус.

По думите му това поставя българските пенсионери в тотална мизерия и те не могат да покрият елементарните си човешки нужди за храна, облекло, да си платят сметките и да се лекуват. „Оставени са на произвола да бъдат грабени от цигански банди, за които няма наказания, защото те извършвали „малозначителни престъплления“, коментира Каракачанов. Той заяви, че от патриотите не приемат този опит за измъкване от вчерашните обещания. Каракачанов обърна внимание, че народни представители обясняват, че от „Обединените патриоти“ правят нещо недружелюбно и ненормално.

„Ако някой си е мислил, че ние ще се откажем от нашите разбирания по теми, генерално е сбъркал. За тези две години ние показахме, че можем да сме своенравен партньор, но сме коректен партньор“, заяви Каракачанов и подчерта, че патриотите не поставят въпросите зад ъгъла. „Никога не сме се отказали от наши тези, които са съществени и за нас са приоритети в областта на сигурността, в областта на социалната политика. Не приемаме подобни обвинения“, заяви Каракачанов. 

#НС #ВМРО #Красимир Каракачанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници