Моуриньо: Мхитарян трябва да повтори представянето си във Висшата лига

Моуриньо: Мхитарян трябва да повтори представянето си във Висшата лига
Източник: Gong.bg
A A+ A++ A

 

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира представянето на Хенрих Мхитарян при вчерашната победа с 4:0 над Фейенорд в Лига Европа. В първия си мач като титуляр за „червените дяволи” от 10 септември насам – градското дерби с Манчестър Сити, арменският национал демонстрира отлична игра и бе с огромна заслуга за категоричния успех на своя тим. Въпреки това Моуриньо заяви, че очаква още повече от бившия футболист на Борусия Дортмунд, предаде БГНЕС.

„Мхитарян трябва да опита да повтори представянето си и във Висшата лига. Първенството на Англия е по-различно и затова той трябва да направи още една стъпка напред. В Премършип се изисква повече физика, повече агресия и той се нуждае точно от това. Но именно класата, с която разполага бе причината да го вземем при нас. Той притежава страхотна техника и футболен интелект, който му помага да чете играта”, заяви португалският специалист.

Моуриньо дори намекна, че напълно вероятно арменецът да стартира сред титулярите и в следващия мач на тима – домакинството на Уест Хям в неделя. „Очевидно е, че в момента той се чувства много уверен и след подобно представяне има пълното право да очаква да играе и в следващия ни мач”. 

#Жозе Моуриньо #Хенрих Мхитарян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници