Почитателка на Ди Каприо спечели среща с носителя на "Оскар" в Единбург

Почитателка на Ди Каприо спечели среща с носителя на "Оскар" в Единбург
Източник: Mirror
A A+ A++ A

 

Американският актьор Леонардо ди Каприо е в Единбург за участие в церемонията по раздаването на шотландските награди за бизнес постижения. Актьорът намери време да посети малко кафене и да опита макарони със сирене със своя почитателка, спечелила на томбола наградата да обядва с носителя на Оскар в кафенето Social Bite („Социална хапка”) на Куинсфъри стрийт, предаде БГНЕС.

Веригата Social Bite, която има клонове в Глазгоу и Абърдийн, дава всичко спечелено на бездомните хора от града, а освен това им осигурява обучение и работни места. Късметлийката Елиз Лоувъл каза за в. „Мирър”, че в разговора си с Ди Каприо е станало дума и за победата на Доналд Тръмп на изборите в САЩ.

На въпрос как приема изборния резултат, Ди Каприо се засмял и признал, че това наистина е било шокиращо, но не навлязъл в подробности. Ди Каприо очаровал всички присъстващи с непосредствеността си и направил много снимки.

Тази вечер Ди Каприо ще изнесе слово при връчването на наградите за бизнес. „Леонардо не е само известен актьор, той е пионер в опазването на околната среда и убеден филантроп, чиято работа в полза на благотворителността има отражение от световен мащаб”, посочи председателят на борда на бизнес наградите сър Том Хънтър.

„Възможността да чуем Ди Каприо да се обърне лично към водещите бизнесмени и предприемачи е невероятно вълнуваща”, изтъква сър Том. Миналата година колегата на Ди Каприо Джордж Клуни беше почетен гост на предстоящото събитие. По време на посещението си Клуни също гостува в Social Bite cafe и хапна с почитател. 

#Леонардо ди Каприо #Единбург

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници