Политическият модел в България е изчерпан. Избирателтие търсят алтернативи

Политическият модел в България е изчерпан. Избирателтие търсят алтернативи
Източник: Bradva.BG
A A+ A++ A

Вотът на българите показа, че досегашният политически модел е изчерпан. Това каза Васил Василев, председател на фондация „Братя Василеви“, предаде Фокус.

Той допълни, че партийните централи не разполагат с хора, които да покриват изискванията на обществото. По думите му успехът на Каракачанов се дължи на това, че той много умело и професионално постави „пръст в раната“ и се зае с въпроси, на които даде много точен и ясен отговор.

„Ако във всяка област една политическа сила или коалиция намери точно тези отговори, които са в интерес на обществото и хората ги припознаят, че те са в техен интерес, нямам никакво съмнение, че, първо, за това не е необходимо много време, и второ – че те ще спечелят. Защото, да се съберат петима души и да формулират една политика в областта на здравеопазването, която да отговаря на обществения интерес и да няма нищо общо с досегашния модел, това не изисква в никакъв случай много време, нито пък обществото да се запознае с тази политика. И след като хората преценят, че тя е в техен интерес, да я подкрепят“, допълни Васил Василев.

Той коментира също, че партиите трябва да съумеят да излязат още един път и да могат да погледнат встрани, с оглед на интересите на държавата и обществото. 

 

#Васил Василев #Каракачанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници