Хубчев: Не съм имал колебания дали да приема. Това е голям престиж

Хубчев: Не съм имал колебания дали да приема. Това е голям престиж
Източник: www.beroe.bg
A A+ A++ A

 

„Предложението да поема националния отбор бе изненадващо, защото дойде броени дни преди тези важни двубои. Не съм имал колебание дали да приема. Както се изрази един мой приятел – за тази професия по-високо от националния селекционер е само небето. Това е голям престиж.” Това заяви новият старши треньор на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев при официалното си представяне на поста, предаде БГНЕС.

Бившият наставник на Берое ще дебютира начело на лъвовете в предстоящите световни квалификации срещу Франция и Швеция съответно на 7 и 10 октомври.

„В тези два мача ще се доверим на момчетата. След като ги видях днес смятам, че всичко в отбора е наред. Разбира се, че и ние имаме своите виждания, които ще се опитаме да им предадем през следващите два-три дни. Ще се опитаме да променим мисленето. Абсолютен реалист съм къде отиваме и срещу кого се изправяме. Чисто спортно-техническите качества в детайли също не ги зная”, заяви още Хубчев.

Той коментира и как са протекли преговорите за това той да поеме поста след напускането на бившия вече селекционер Ивайло Петев. „Много бързо и интензивно се развиха разговорите. Това е най-неподходящото време за треньорска смяна и то преди два такива отговорни мача. Това, което искаме от момчетата е да бъдат приятели и да полагат максимални усилия, когато са с фланелката на националния отбор. Футболистите трябва да повярват, че това, което ще се опитаме да ги накараме да правят на терена е правилно за отбора”. 

#Петър Хубчев #Ивайло Петев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници