ПРОЕКТ: ЗЕМЕДЕЛСКИ СВЯТ

A A+ A++ A

Осъществява се с финансовата подкрепа на Генерална дирекция Селско стопанство и развитие на селските райони, № на договор АГРИ2011-0123

Общата Земеделска политика е за всички нас!

Предаването Агросвят се излъчва на живо всяка неделя от 10.00-10.40 ч на територията на цялата страна. Бъдете наши гости – на живо в ефир, като зададете своите въпроси на тел.:02/9849847.

Повече акценти, най-интересното от предаването, темите и гостите, които предстои да поканим може да  следите и он-лайн в секцията на проекта в интернет сайта на Дарик радио  http://darikradio.bg/, където също така може да споделите своите коментари по рубриките на предаването и темите, които се обсъждат, да дадете своето предложение за гостите на предаването Агросвят.

Новостите и събитията свързани с общата земеделска политика може да научите и от информационния портал: www.dariknews.bg. В портала ще откриете още интересни анализи в областта на земеделската политика, финансови и икономически новини.

Специализирани анализи – в областта на нормативните актове в областта на земеделието и данни от проучвания може да откриете на интернет сайта или в списанието Правен свят: http://www.legalworld.bg/.

В изпълнение на проекта са предвидени 15 регионални форума – за представители на общинската администрация, фермери, специалисти от медиите, неправителствени организации и браншовици в сектор земеделие, експерти и депутати в ЕП и ЕК, обикновенни граждани. Форумите ще се проведат в градовете: Сандански, Благоевград, Кърджали, Велинград, Пловдив, Бургас, Видин, Плевен, Шумен, Ловеч, Добрич, Гулянци, Трън и Каварна, Петрич.

Повече информация за програмите на форумите може да получите в секцията на проекта в интернет сайта на Дарик Радио http://darikradio.bg/ или на тел. 02/9849847. Форумите са двудневни,  като за участниците е осигурен кетеринг, транспорт и настаняване. Мотото на регионалните форуми е – Общата селскостопанска политика е за всички нас.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Земеделие
Последно от Земеделие

Всички новини от Земеделие »

Акценти

Инбет Казино