Отровен паяк ухапа австралиец по пениса

Отровен паяк ухапа австралиец по пениса
Източник: kanal3.bg
A A+ A++ A

 

Австралиец бил ухапан по пениса от отровен паяк за втори път в рамките на пет месеца. Инцидентът се случил в в преносима тоалетна на строителна площадка в Сидни, предаде БГНЕС.

Когато Джордан, който не желае да разкрие фамилията си, отишъл да се облекчи, изведнъж усетил познатото му вече от преди ужилване по гениталиите. „В този момент съм най-нещастният човек в страната“, казал пострадалият след случката на репортер от Би Би Си. „Просто седях на тоалетната и си вършех работата, когато усетих ужилването точно както стана и първия път“.

Той не можел да повярва, че попада в неприятната ситуация за втори път в рамките на пет месеца. Джордан споделил, че след първия инцидент започнал да изпитва уплах от ползването на мобилни тоалетни. „В този ден тоалетните бяха почистени и си помислих, че сега е възможността да ги ползвам. Първо погледнах внимателно и после седнах. И следващото нещо, което усетих, беше болка.“

Джордан не е сигурен какъв вид паяк налита на пениса му.

Един от колегите му го закарал в болница, макар че голяма част от работниците потърсили веселата страна на инцидента.“Първият път бяха загрижени. Но сега започнаха да пускат майтапи, преди да ме качат в колата“, разказа Джордан.

#Сидни #Джордан #паяк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници