Джони Деп котка Амбър Хърд за тайно споразумение

Джони Деп котка Амбър Хърд за тайно споразумение
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Холивудската звезда Джони Деп се отива да направи развода с Амбър Хърд по-конфиденциален и адвокатите му предложиха вариант.

Тези дни Амбър Хърд поиска информация за финансите на бившия си възлюбен. Джони се съгласил, че тя има право да получи подобни сведения, но се задължава да му гарантира, че няма да обели и дума за данните. За целта те трябва да подпишат споразумение за конфиденциалност.

В медиите попаднаха документи на неговата защита, в която се обяснява защо актьорът се стреми за защити личното си пространство: „Разводът придоби необичаен публичен характер. Всеки ден журналистите пишеха за личния живот на съпрузите. Всеки детайл пълнеше хрониките на таблоидите. Разводът се превърна в един от най-гръмките“ - така започват аргументите на защитата, записани в документите. Адвокатите на Деп заострят вниманието, че журналистите често посочват обкръжението на Хърд като източник на информациите. Те обвиниха юристите на актрисата, че са превърнал личната информация на знаменитостта в обществено достояние като примерно изтичане в таблоида TMZ. И двете страни имат право да защитават личното си пространство, твърдя адвокатите на актьора. Те се опасяват, че финансовата информация, предоставена на актрисата, ще предизвика масово обсъждане в медиите.

„Джони Деп предложи две версии за споразумение, той се стреми единствено да защити документите и личните данни от необосновано разгласяване в журналистическите материали“, казва се в документите.

Засега е известно, че Амбър Хърд е отклонила предложението.

#Джони Деп #Амбър Хърд #споразумение #предложение #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай