Оливия Нютън-Джон продава панталоните си от „Брилянтин“

Оливия Нютън-Джон продава панталоните си от „Брилянтин“
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Актрисата Оливия Нютън-Джон планира да продаде известните си прилепнали панталони, които носи във филма „Брилянтин“, а средствата от продажбата ще бъдат предоставени на център за лечение на рак в родния й град.

Певицата и актриса носи черните панталони в края на филма от 1978 г. и си ги прибрала вкъщи след края на снимките на лентата, предаде БГНЕС.

Нютън-Джон ги държала заключени повече от 30 години и ги извадила само веднъж, за да ги покаже на тв водещата Опра Уинфри при участието си в предаването й през 2011 г.

Сега обаче тя се надява да ги предложи на търг, а средствата ще бъдат предоставени на нова клиника за лечение на болни от рак в болница Остин в Мелбърн, Австралия.

„Те са в гардероба. Опра ги видя в шоуто, защото ме помоли да ги донеса, това беше единственият път, когато ги извадих. Някой ден ще ги продам за моя център за лечение на болни от рак, ще ги предложа на търг...Те са създадени през 50-те години, а снимахме филма в края на 70-те, така че вече са минали 25 години от деня, в който ги носих“, сподели звездата пред „Фокс 411“.

#Оливия Нютън-Джон #Брилянтин #Опра Уинфри #панталони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници