Джъстин Тимбърлейк и Фарел Уилямс с нов музикален проект

Джъстин Тимбърлейк и Фарел Уилямс с нов музикален проект
БГНЕС
A A+ A++ A

Джъстин Тимбърлейк развълнува феновете си като публикува кадри от настояща студийна работа, заедно с Фарел Уилямс. Певецът и актьор не е издавал нов албум от „The 20/20 Experience” през 2013 година, но сега явно е готов да записва отново и то в компанията на стария си приятел Фарел.

На 15 април миналата година Тимбърлейк стана баща за пръв път. Той и жена му, актрисата Джесика Биел, приветстваха бебе-момченце. Днес Тимбърлейк публикува в социалните мрежи чернобяла снимка на него и Фарел в студиото, с послание - „В момента”. По-късно Уилямс се включи с видео в „Инстаграм”, в което двамата поздравяват феновете.

„Няма да има снапчатване, инстабамване и суитвъне”, заяви Тимбърлейк в клипа, вероятно визирайки навика на изпълнители като Кание Уест, които съпътстват работата си по нова музика с особено много хвалби в социалните мрежи. Явно същото действие от страна на Джъстин и Фарел ще е еднократно. Джъстин Тимбърлейк и Фарел Уилямс вече имат редица съвместни хитове като „Like I Love You”, „Senorita” и „Brand New”.


#Тимбърлейк #Фарел Уилямс #хитове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници