Ози Озбърн стана дядо

Ози Озбърн стана дядо
Фронтменът на Black Sabbath Ози Озбърн стана дядо, след като синът му Джак и снаха му Лайза се сдобиха с момиченце. Снимка: contactmusic.com
A A+ A++ A

Фронтменът на Black Sabbath Ози Озбърн стана дядо, след като синът му Джак и снаха му Лайза се сдобиха с момиченце.

Малката Пърл („перла“) се роди на 24 април – няколко дни след определения от лекарите термин. Засега Ози не е излязъл с коментар за събитието, предаде БГНЕС.

Съпругата му Шарън обаче не пропусна да сподели радостта си.

„Ще бъда най-адската баба на света!“, заяви тя в типичен хеви-метъл стил. Дъщерята на Ози и Шарън - Кели Озбърн, също поздрави брат си за бебето с думите:

„Пърл ще бъде отгледана сред мощни рок и метъл децибели, за да се развива правилно. И бездруго у дома друга музика не звучи“.

В края на миналата година Джак Озбърн обяви намеренията си да заснеме документален филм за живота на своя баща. Ози обаче прие хладно идеята и проектът зацикли.

Рок динозавърът напоследък е изпаднал в депресия и рядко излиза от дома си. Причина за това е диагнозата „рак“, поставена на колегата му и основател на Black Sabath Тони Айоми - броени дни преди началото на първото турне на бандата след историческото й възстановяване.

#дядо #Black Sabbath #Ози Озбърн

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници