"Интерпол" търси сина на българка от Варна заради трупа във фризера в Атина

"Интерпол" търси сина на българка от Варна заради трупа във фризера в Атина
A A+ A++ A

Гръцките власти обявиха за издирване 27-годишен българин във връзка с открития по-рано мъртъв гръцки гражданин във фризер в апартамент в Атина, пише в.”То Вима”. Това е синът от предишен брак на българката Анелия Александрова, която е била съпруга на убития.

От публикация в гръцкия вестник „То Вима” се разбира, че съдействието на „Интерпол” е поискано само за откриването на сина, което може да означава, че майка му вече е била открита у нас.

Българката от ромски произход Анелия Александрова и бившият моряк Василис Кокинис са били женени и имат 13-годишен син. Тя е от Варна, където двамата се запознали през 2003 г. по време на негово пътуване, информира по-рано в."Български новини". Преди малко повече от година са се развели.

Жената е напуснала гръцката столица заедно с детето си. Предполага се, че е отнесла и направения депозит от 230 000 евро, който бащата на убития и дядо на малкия направил приживе.

Трупът беше намерен от съдия изпълнител, който трябвало да извърши изземане от апартамента под наем.

Аутопсията е установила, че устата и носа му са били залепени с тиксо, а на главата му е била сложена торба. Според медиците, жертвата е починала от задушаване.

Българката и 27-годишният й син от предишен брак в България са напуснали Гърция още преди убитият да бъде обявен за безследно изчезнал.


#фризер #Атина #Анелия Александрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници