Нечовешко! Майка удуши и замрази във фризер двете си новородени бебета!

Нечовешко! Майка удуши и замрази във фризер двете си новородени бебета!

Pixabay

A A+ A++ A

Жена от Южна Корея е задържана по обвинение за убийството на двете си новородени деца. Тя държала телата им във фризер в продължение на години, предаде CNN.

Служител на полицията в провинция на Сеул заяви, че 30-годишната жена е признала, че е убила бебетата, защото ѝ било трудно да се грижи за другите си три деца - на 12, 10 и 8 години. Новородените били само на един ден, когато починали.

Първата ѝ предполагаема жертва е четвъртото ѝ дете, родено в болница през ноември 2018 г. Полицията твърди, че тя е удушила момиченцето в деня след раждането и е сложила тялото във фризера на дома си. Направила същото и с петото си дете, родено точно година по-късно.

Съпругът ѝ съобщил на полицията, че двете деца били абортирани и не е знаел за предполагаемите убийства.

Случаят излиза наяве през май, когато Правителственият съвет за одит и инспекция установява, че ражданията не са били официално регистрирани, въпреки че в болницата имало запис. След това съветът уведомил общинското управление, което поискало полицейско разследване, след като майката отказала проверка на място.

На 21 юни униформени извършили обиск в дома на семейството, по време на който майката признала за убийствата. Тя трябва да се яви на изслушване за издаване на заповед за арест в петък, предава Нова.

#Южна Корея #удушила #бебета #фризер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници