Как Жизел Бюндхен се превърна в най-скъпоплатеният модел в света? (Снимки)

Как Жизел Бюндхен се превърна в най-скъпоплатеният модел в света? (Снимки)
A A+ A++ A

Жизел започнала кариерата си на модел в родната Бразилия. Тя е била забелязана от агент в местен клон на Мак Доналдс, когато е била само на 14 години, разкрива Business Insider.

Две години по-късно красавицата покорява модните подиуми в Ню Йорк по време на есенната седмица на модата. Там е забелязана заради уникалната си походка с отчетливи движения на краката и силно поклащане в бедрата.

През 2000 подписва договор с ''Виктория Сикрет'' за 25 милиона долара. В продължение на 4 години украсява 10 корици на модната Библия - списание ''Воуг'' по света. Следват и безкрайни рекламни договори с козметични компании и луксозни облекла.

 

Популярността и се усилва още повече след като започва да се среща с небезизвестния любител на модели - Леонардо ди Каприо.

През 2009 г обаче Жизел се жени за Том Брейди, като семейството бързо се увеличава със син и дъщеря.

През 2010 Бюндхен представя собствена линия продукти за грижа за кожата. Освен това има и своя модна линия за дамско бельо.

През 2014 г е единственият модел, който попада в клсацията на списание ''Форбс'' за най-влиятелни дами. Според груби изчисления Жизел изкарва близо 128 000 долара на ден, което прави приблизително по 40 милиона долара на година. 

 

#Жизел Бюндхен #модел #Форбс #Бразилия #агент #заплата #Леонардо ди Каприо #Том Брейди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници