Младежите пропуснаха да ступат батковците си в контрола

Младежите пропуснаха да ступат батковците си в контрола
БГНЕС
A A+ A++ A

Българският национален отбор за мъже и българският национален отбор за младежи завършиха 1:1 в контролна среща по футбол, играна в Правец.

По взаимна договорка между двамата селекционери - Ивайло Петев на мъжете и Тони Здравков на младежите, в контролната среща бяха направени неограничен брой смени. Контролната среща в Правец бе открита за медиите, но не и за любителите на футбола.

"Лъвовете" бяха тотално надиграни от своите по-млади сънародници и реално напълно заслужено можеше да се стигне до успех за младежите срещу апатичните им съперници.

Младежките национали поведоха в резултата в 13-та минута: Юлиян Ненов проби по левия фланг,и центрира по земята и Александър Василев направи безпомощен съотборника си в Лудогорец и капитан на мъжкия отбор в този мач Владислав Стоянов - 1:0 за младежите.

В 40-та минута се стигна до равенство след груба грешка на младежкия национал Христо Попадийн, който загуби топката дълбоко в половината на мъжете и опразни зоната си. Последва бърза контраатака на мъжкия национален отбор, точен пас на Антонио Ветов към Николай Димитров, който изпрати топката в мрежата на вратаря и капитан на младежкия национален отбор Георги Китанов - 1:1.

#футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници