С клип на турски внукът на Живков дърпа от електората на ДПС

С клип на турски внукът на Живков дърпа от електората на ДПС
A A+ A++ A

С клип, озаглавен "Предизборен смях", внукът на Тодор Живков - Тодор Славков, който на предстоящите избори е кандидат за общински съветник в столицата, и бившият депутат от БСП Страхил Ангелов, кандидат за кмет на Столична община, атакуват директно електората на ДПС.

С обръщение на турски език и субтитри на български двамата канят избирателите да подкрепят каузата им.

Кандидатите на места сричат от текста, но са убедителни. За това допринасят и фесовете на главите им.

"Днес, когато отечеството е в опасност, за нас вашата подкрепа има огромно значение и ние високо я ценим", уверяват кандидатите на "Напред България".

ПП Движение "Напред, България", основана от покойния Иван Славков, влиза в битката за местната власт с 20 кандидати за общински кметове, 91 кметове на села, 13 районни кметове за София и 50 кандидатски листи за общински съветници.

"Напред България" е партия на личностите, не се определяме нито като лява, нито като дясна формация", каза преди дни в телевизионно интервю Тодор Славков. За себе си сподели, че само един път досега на парламетнтарни избори е гласувал за "Напред България", обикновено на избори дава подкрепата си за БСП.

С успешната си предизборна кампания в социалните мрежи и традиционните медии „Искаме ли това да продължава" партията според редица проучвания е успяла да привлече подкрепата на хиляди граждани и най-малко двама нейни представители имат шанса да влязат в Столичния общински съвет.

#Тодор Славков #Страхил Ангелов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници