Малък Тошко фучи с мощно БМВ, газейки закона като джигит

Малък Тошко фучи с мощно БМВ, газейки закона като джигит
A A+ A++ A

Всенародният любимец Тодор Славков бе щракнат в пътно нарушение, твърди "България днес". 51-годишният левент мина на червен светофар с ултрамощното си БМВ и се размина на косъм с катастрофа. Преди това Малък Тошко направи рискована маневра, като от дясната лента рязко засече останалите автомобили, за да се престрои вляво. За това си действие Славков отнесе доста "благопожелания", но без да му пука, си продължи по пътя и впоследствие спокойно си мина на червено.

Очевидци на случката със засичането и минаването на червено си плюха в пазвата от уплах и споделиха, че само случайността е спасила от удар с друга кола внука на бившия Първи. Това наистина можеше да се случи, ако някой от засечените шофьори не бе видял навреме маневрата на Малък Тошко или пък, не дай боже, се бе ударил в друг автомобил, докато минава на червено.

На фона на непрекъснатите трагедии, които се разиграват по пътищата, особено последната катастрофа с двама загинали, поведението на Тодор Славков зад волана едва ли е много адекватно. Още повече че като популярна личност и разпознаваемо лице той трябва да дава пример на другите, а не сам да нарушава правилата.

Утешителен донякъде в случая може да бъде фактът, че Славков от няколко години спря окончателно да пие и обикновено кара бавно. Не и този път обаче, когато подкара мощното си возило, без да спазва правилата за движение, с което изложи на опасност не само себе си, но и спътника си. Преди да се качат в колата, Тошко и приятелят му изпиха по чашка кафе и се разходиха из софийските улици.

Малък Тошко отново не изневери на спортния си марков стил, който включваше: черни шорти, горнище, ветровка, тенис шапка на главата и емблематичните черни очила.

Спътникът му бе спортно-елегантно облечен, а двамата не си пророниха и дума, докато се насочваха към беемвето на Славков.

Досега полицията не е хващала Тодор Славков в нарушения. Той веднъж е бил от потърпевшите в катастрофа.

Случката е от 2015 г., когато победителят от "Биг брадър" си удря силно главата след сблъсък на три коли на бул. "Симеоновско шосе". Той е в една от тях, като получава комоцио. И тогава никой от пътуващите в колите не е употребил алкохол.

"Не пия от години. От време на време си позволявам по една бира, но само толкова, и то на празници", сподели преди време Тодор Славков. Освен че не пие и не пуши, напоследък той катери върхове в планините с приятели и пуска снимки с тях. Преди месеци пък си пусна селфи от ски ваканция в Банско, на която бе с дъщеря си Кати и компания.

#Тодор Славков #БМВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"