Тейлър Суифт с най-много номинации на Американските музикални награди

Тейлър Суифт с най-много номинации на Американските музикални награди
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Поп звезда Тейлър Суифт получи най-много номинации за Американските музикални награди.

Тя и канадската звезда The Weeknd са фаворити в категории за „Новодошли”. Победителите ще бъдат обявени на гала церемония в Лос Анджелис на 22 ноември. Те ще бъдат определени чрез гласуване от фенове, за разлика от по-престижните награди “Грами“, които се избират според вота на имена от музикалната индустрия.

Триумфът на Суифт не е изненада, тъй като номинациите са базирани на продажбите и други търговски фактори. Албумът на кънтри звездата „1989” беше най-продаваният в САЩ през миналата година. Дискът постави рекорд за последното десетилетие по продажби в първата седмица. С него певицата е номинирана в шест категории, включително „Изпълнител на годината” и „най-добър поп/рок албум”.

The Weeknd и Ед Шийрън я следват с по пет номинации. The Weeknd, който възкръсна от неизвестността преди няколко години, като публикува видео в YouTube, се радва на успешен пробив през последните месеци с фънки поп песента „Can't Feel My Face”.

25-годишният канадски музикант е номиниран в няколко категории, включително „Нов изпълнител” . Една от най-известните жени в хип-хоп индустрията Ники Минаж е номинирана в четири категории. Миналогодишният победител на големите Американски музикални награди беше британската момчешка банда „One Direction”.


#Американски музикални награди #Грами #Тейлър Суифт #Ед Шийрън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници