Тайгър Уудс шофирал с 5 вида лекарства в кръвта

Тайгър Уудс шофирал с 5 вида лекарства в кръвта
източник:pixabey.com
A A+ A++ A

Тайгър Уудс е бил под въздействието на 5 различни лекарства, когато бе арестуван заспал в автомобила си на магистралата през май. Според токсикологичния доклад в урината на голф звездата имало микс от силни обезболяващи, сънотворни и антидепресанти. Установено е и наличие на веществото THC - химически компонент на марихуаната, информира бТВ.

41-годишният Уудс обяви след задържането си, че ще потърси професионална помощ за своето състояние. Той отказа да се признае за виновен на делото, което стартира миналата седмица. Очаква се бившият №1 в ранглистата, който се възстановява от операция на гърба, все пак да сключи споразумение с прокуратурата и да получи по-лека присъда за безразсъдно шофиране, както и 12-месечен изпитателен срок.

"Получих професионална помощ, за да контролирам приема на медикаменти. Опитвах се сам да лекувам болките в гърба и безсънието си. Сега разбирам, че това е било голяма грешка", обяви Уудс.

Той не е печелил турнир от 2013 г., а сушата му откъм големи трофеи датира от 2008 г. През миналия декември бившият шампион се завърна в голфа след 15-месечно отсъствие, но проблемите с гърба се появиха още през февруари.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници