Психиатри: Тръмп е опасно луд

Психиатри: Тръмп е опасно луд
YouTube
A A+ A++ A

Доналд Тръмп страда от "опасно психическо заболяване” и не е в състояние да ръководи САЩ. Това предупредиха група психиастри по време на конференция в университета в Йейл, цитирани от "Индипендънт". Експертите заявиха, че президентът "страда от параноя” и "халюцинации”, предаде Нова телевизия, пише iNews.bg.

"Етиката ни задължава да предупредим американското общество относно опасността, която психичното състояние на Тръмп представлява за страната”, заяви водещият психотерапевт д-р Джон Гартнър.

Той посочи за пример твърденията на американския президент, че на неговото встъпване в клетва е имало най-много хора. "Това е по-лошо, отколкото просто да бъдеш лъжец или нарцисист. Освен това той е параноичен, страда от заблуди и е грандоман. И го доказа пред страната от първия ден на встъпването си в длъжност. Ако Тръмп наистина вярва, че на неговата клетва е имало най-много хора в историята, това си е чисто халюциниране”, допълни д-р Гартнър.

Към него се присъедини и д-р Бранди Лий, асистент в психиатричния департамент на Йейл "Както няколко видни специалисти отбелязаха, психичното здраве на Тръмп е като слонът в стаята. Мисля, че обществото наистина вече започва да го осъзнава и да говори за това”, заяви Лий. Преди време в социалните мрежи усилено се говореше за особените отношения на Тръмп с дъщеря му.

#Доналд Тръмп #психиатри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници