Мишеловът от "Даунинг стрийт" на крачка от "уволнение" (СНИМКА/ВИДЕО)

Мишеловът от "Даунинг стрийт" на крачка от "уволнение" (СНИМКА/ВИДЕО)
Източник: Нова тв
A A+ A++ A

Мързеливият котарак Лари може да бъде лишен от поста главен мишелов в канцеларията на британския премиер, тъй като предпочита да си играе с мишките или да ги игнорира, вместо да ги лови, пише в. "Индипендънт". В същото време неговите конкуренти в другите две ведомства - британската хазна и във външното министерство - респективно мачоците Гладстон и Палмерстън, превъзходно се справят със задълженията си, предаде Дарик.

Неотдавна Лари, главният мишелов на "Даунинг стрийт" 10, се срещна лице в лице с малка мишка, която след тяхната съвместна игра благополучно избяга, припомня "Индипендънт" думите на фотографа Стив Блак, станал свидетел на любопитната сцена.

В същото време проблемът с гризачите в зданията на държавните институции във Великобритания се поставя все по-остро. Някои депутати нееднократно заявиха, че е необходимо да бъдат настанени котки и в сградата на парламента, а членовете на градската управа в Лондон директно се обърнаха към кмета на града с аналогична молба. Тя бе предизвикана от инцидент по време на ученическо посещение в култовото здание, когато мишка паднала от тавана.

(ВИДЕО)

#Лари #Даунинг стрийт #мишка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници