Мишо Шамара: Бих ошамарил Гого Лозанов

Мишо Шамара: Бих ошамарил Гого Лозанов
Снимка: vbox7.com
A A+ A++ A

Аз все още водя борба с Бойко Борисов, защото все още не е излязъл от властта, т.е. това, че имаме ново правителство, не означава, че общинската власт не е отново в ръцете на Бойко Борисов, заяви рапърът Мишо Шамара в интервю за „Петел.бг“.

Президентът е под ръководството на Борисов, полицията, всичко... Според мен по негово време ги е хванал с някакви компромати, чрез които ги държи и до днес и да работят за него. Той има контрол на цялата администрация в България. Аз мисля, че при евентуални избори няма да има никакъв положителен резултат. Единственото, което ще се промени може би, е „Атака“ да излезе от парламента и Бойко да се качи отново на власт, и ние трябва да излезем пак на улицата и да се бием“, коментира Шамара.

Мишо Шамара коментира атаката си срещу Гого Лозанов, когото наскоро нарече „нелеп пингвин“.

С удоволствие бих му опънал ушите, защото продължава да прави мизерии в тази държава. Той се изживява като някакъв Бойко Борисов в медиите и понеже хората от медиите са зависими от него, му свалят шапка и му се кланят. Но аз медии нямам и мога да му размажа физиономията, спокойно мога да си позволя да го ошамаря. В момента СЕМ, всички знаем, че е в полза на тези, които са на власт. Преди бяха на БСП, после на ГЕРБ, сега на новите… Той е голям лицемер, който работи срещу България“, допълни Шамара.

#Мишо Шамара #Шамара #ГЕРБ #БСП #СЕМ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници