Ето коментарите след унищожителната реч на Мерил Стрийп по адрес на Тръмп

Ето коментарите след унищожителната реч на Мерил Стрийп по адрес на Тръмп
Twitter
A A+ A++ A

Бурни реакции отвъд Океана след унищожителната реч на Мерил Стрийп по адрес на Доналд Тръмп. Изказването дойде по време на връчването на наградите "Златен глобус" и не остави безразлични нито звездите, нито обикновените хора. 

"Никога не е имало друга като Мерил Стрийп. Обичам я", коментира водещата Елън Дедженерис в Twitter.

"Тя никога не е била по-грациозна от тази вечер. Почти без глас, нейният глас никога не е бил по-силен. Благодаря, Мерил Стрийп", написа актрисата Шарън Стоун.

"Речта на Мерил Стрийп е причината Тръмп да спечели. И ако хората в Холивуд не започнат да осъзнават защо и как - ще помогнат да го преизберат", написа Меган Маккейн, дъщеря на републиканския сенатор Маккейн, който беше яростен критик на Тръмп по време на кампанията.

Трикратната носителка на „Оскар“ Мерил Стрийп разкритикува новоизбрания президент на САЩ заради негово изказване, с което той се подигра с репортер инвалид. Актрисата трудно сдържаше сълзите си, докато получаваше отличието под бурни аплодисменти.

“Неуважението води до неуважение. Насилието пробужда насилие. Когато влиятелните използват позициите си, за да тормозят останалите, всички губим“, заяви звездата.

#Мерил Стрийп #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници