Напусналият ГЕРБ Марков: Няма да бъда памперс на никого

Напусналият ГЕРБ Марков: Няма да бъда памперс на никого
Марков отбеляза, че що се отнася до печените хора в ГЕРБ, свързани със службите, Цветанов бил само фасадата, отзад стояли милиционерите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Няма да бъда памперс на никого“, заяви депутатът Георги Марков, който напусна парламентарната група на ГЕРБ.

"Не мога да бъда от БСП – дядо ми и баща ми са съдени от народния съд заради лимонадената фабрика в Свищов", каза Марков.

Той добави, че не може да бъде от левицата, защото в нейните редове имало прекалено много милионери, което говорят за социална политика.

Марков, че е бил привлечен в редиците на ГЕРБ от Цветан Цветанов.

На въпрос от Кеворк Кеворкян, дали има усещането, че с напускането си от ГЕРБ се превръща в златна акция и че от неговия пръст зависи гласуването на закони в парламента, Марков отговори, че не му се вярва тройната коалиция да стигне до неговия пръст, а и "много да не разчитат на него".

Във връзка с напускането си на парламентарната групата на ГЕРБ и фразата , че Бойко Борисов не му е баща, Марков коментира: "Ходих при Бойко, обясних му, че горе-долу сме набори и не може да ми е баща. И всичко свърши. Но тогава ме започнаха дружинните ръководители".

Марков не посочи кои са тези "дружинни".

Той отбеляза, че що се отнася до печените хора в ГЕРБ, свързани със службите, Цветанов бил само фасадата, отзад стояли милиционерите.

Марков заяви, че никой не оказвал натиск върху него и той ще продължи да гласува по съвест.

#ГЕРБ #Георги Марков #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници