Телец – хороскоп на любовните тайни

Телец – хороскоп на любовните тайни
A A+ A++ A

Безграничната чувственост е това, което съставлява сърцевината на природата на хората, родени под този знак. „Удоволствие и отново удоволствие!“ е тяхното мото, въпреки че трябва да се отбележи, че те не обичат да се втурват веднага, предпочитат да отпиват от нектара на любовта без бързане. Телецът сам определя времето и мястото на изпълнение на съкровените си желания. И това е естествено: в края на краищата той е свикнал да подчинява темпото на живота си на собствения си ритъм.

Другата му характерна черта, тайната му, ако искате, е вродената му любов към неподправената естественост във всичко. Това, което е твърде изкуствено или явно от сферата на фантазията, не го интересува. Това е вярно както по отношение на хранителните му навици, така и по отношение на очакванията му от човека на сърцето му.

Той мечтае, че менюто на любовта непременно ще бъде празнична маса, пълна с изискани ястия, които като афродизиак вливат достатъчно енергия в тялото, за да се отдаде отново на радостта на любовта, но без да се натоварва тялото. Върхът на насладата е нощта на любовта, която следва, свързана за него с очакването на насладата от телесния контакт.

Телецът няма да се задоволява само с възможността да докосва обекта на своето желание. За пълнотата на усещанията, той трябва да включи всичките си сетива: обоняние, вкус, зрение... Той безусловно трябва да споделя жизнената енергия, която го завладява. Любовта за него е уникално изживяване, изключително чувствено и възторжено усещане.

За него физическата близост е начин да изрази чувствата си на наслада от благата, които му поднася животът. В същото време любовта му не е еднодневка; той иска да постави чувствата си на солидна, трайна основа. Телецът иска да направи любовта част от обичайния си начин на живот - тя трябва да стане толкова естествена колкото въздуха, който диша. Любов, изпитана във времето, съответстваща на неговата природа - това всъщност е основната тайна на Телеца.

#Телец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите