Поглед назад във времето: Преди пластичните операции - Светлана Гущерова, Мария и Николета Лозанова

Поглед назад във времето: Преди пластичните операции - Светлана Гущерова, Мария и Николета Лозанова

canva

A A+ A++ A

В света на шоубизнеса външният вид често се превръща в основна точка на внимание за знаменитостите. Някои звезди са известни с естествената си красота, докато други разчитат на помощта на пластичната хирургия, за да подобрят външния си вид. В тази статия ще разгледаме трансформациите на три популярни личности от България – Светлана Гущерова, Мария и Николета Лозанова – преди и след многобройните им пластични корекции.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова, съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, привлече значително внимание към себе си, откакто влезе в светлината на прожекторите. Нейният път към славата започна преди години, мнозина я помнят от участието й в предаването "Острова на изкушението". Оттогава тя се превърна в успешна бизнесдама със собствена линия дрехи.

Преди многобройните си пластични операции, Светлана имаше по-различен външен вид. Снимки от нейните младежки дни разкриват по-кръгло лице, по-малко изразени скули и по-пълен нос. Смята се, че тя е претърпяла няколко процедури, включително ринопластика (корекция на носа), блефаропластика (корекция на клепачите) и инжекции с ботокс и филъри за подобряване на челюстта и бузите. Трансформацията на Светлана е очевидна.

Мария

Поп фолк певицата Мария, известна още като Мара Отварачката, винаги е била в центъра на вниманието заради провокативния си имидж и музикални видеоклипове. Тя стартира кариерата си през 2000 г. и оттогава е издала множество хитове и е участвала в различни телевизионни предавания.

Преди многобройните си пластични операции Мария имаше по-кръгли бузи, по-пълни устни и по-малко изразени скули. Смята се, че е претърпяла няколко процедури, включително ринопластика, блефаропластика и инжекции с ботокс и филъри за промяна на чертите на лицето си. Трансформацията на Мария е значителна, което я кара да изглежда почти неузнаваема в сравнение с ранните й дни в индустрията. Въпреки критиките, които получава за промените във външния си вид, Мария остава една от най-успешните и трайни поп-фолк изпълнителки в България.

Николета Лозанова

Моделът и бивша телевизионна водеща Николета Лозанова доби популярност чрез победата си в конкурса „Мис Плеймейт“ през 2006 г. и брака си с футболиста Валери Божинов. През годините тя се превърна в модна икона и влиятелна личност в социалните медии.

Преди операциите Николета имаше по-овално лице, по-малко изразени скули и по-пухкави устни. Смята се, че е претърпяла няколко процедури, включително ринопластика, блефаропластика, инжекции с ботокс и филъри за оформяне на челюстта и бузите. Трансформацията на Николета е забележителна, което я прави едно от най-обсъжданите лица в родния шоубизнес. Въпреки противоречията около външния й вид, Николета продължава да бъде търсен модел и инфлуенсър.

Трансформациите на Светлана Гущерова, Мария и Николета Лозанова са доказателство за въздействието на пластичната хирургия върху външния вид на знаменитостите. Докато някои приветстват "новите им лица", други критикуват натиска върху жените да променят телата си, за да отговорят на определени стандарти за красота. Независимо от мненията, тези трансформации служат като напомняне за силата на самоизразяването и индивидуалността, дори когато става въпрос за избор на пластична хирургия.

#Николета Лозанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти