Тафкова избухна срещу псевдоконкурси: Аман от миски с пластмасови коронки

Тафкова избухна срещу псевдоконкурси: Аман от миски с пластмасови коронки

инстгарам

A A+ A++ A

Задава се люта война между конкурсите за красота! Носителката на титлата „Мис България 2020“ Венцислава Тафкова скочи срещу десетките формати, които ползват името на авторитетния форум, за да излъчват победителки със съмнителни качества.

Попитана от свои последователи в Инстаграм какво е мнението й за нароилите се конкурси, моделката остро ги нападна. По думите й трябва да има ясно разграничение между националния конкурс „Мис България“ със 100-годишна история, който излъчва победителка на държавата, и останалите, ползващи същото име, пък макар и с добавки след него.

„Обидно и нелепо е само за миналата година да има 10 Уж Мис Българии, високи 1,33 м, със съмнителни разбирания за естетика и красота“, ядосва се Тафкова. Според нея титлата „Мис България“ не бива да се използва от други формати, „подаряващи пластмасови коронки“, които размиват благородната идея на оригиналния международен конкурс.

В действителност неведнъж заради десетките формати за красота са се получавали недоразумения и масово хората се объркват коя е истинската носителка на титлата.

#венцислава тафкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти