Магдалена от "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер заради ето тази хубавица СНИМКА

Магдалена от "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер заради ето тази хубавица СНИМКА

фейсбук

A A+ A++ A

60-годишен милионер е зарязал 37-годишната ергенка Магдалена Томова, която е спрягана за победител в шоуто. Това е станало, преди мадамата да влезе в предаването. Твърди се, че богаташът е изгонил изгората си, за да падне в обятията на още по-млада хубавица - 24-годишната силиконова бомба Екатерина Свечева, която се представя като Тери.

Шокиращ обрат на финала на "Ергенът": Ето коя е трета и коя не харесва майката

Падението на "Ергенът": Простотия, фалш, лъжи и никакви последователи за ергенките



Магдалена сама разказа, че е била с 60-годишен милионер, който я изоставил заради много по-млада жена. Ергенката сподели, че дълги години е работила за приятеля си като управител в заведението му, което се намира на централния булевард "Витоша". В ефир Маги каза: "Бачках като куче по 16 часа, сега карам стара кола и живея в кутийка под наем, но всички скъпи вещи съм си купила сама, защото обичам да се глезя".

Лъжа, след мъжа: Маги и обвързаната Габи - приятелки от години СНИМКИ

Виктория от "Ергенът": Местя се в чужбина и слагам брекети!

Барбара от "Ергенът": Аз съм повече мъж от всички "ергенчета" досега

Виктория от "Ергенът": Местя се в чужбина и слагам брекети!

Виктория от “Ергенът” се жалва на лайф в Тик Ток: Не съм уволнена!

СНИМКИ Тайната падна: Ето кой е футболистът до ергенката Габриела

Лъжа, след мъжа: Маги и обвързаната Габи - приятелки от години СНИМКИ

Маските падат: Масово участничките в "Ергенът" са обвързани, Алек крие приятелка адвокат

Виктория от “Ергенът” каза за окото и насоли яко участничките

Съквартирантките й обаче недоумяват как е възможно силиконката да носи диамантена гривна за десетки хиляди левове на най-скъпата световна бижутерийна къща, да ходи обута с най-скъпите обувки и маратонки и да се облича в рокли на световни дизайнери, които струват хиляди левове, ако те не са й дар от заможния бивш приятел, за когото тя не спира да говори.

Фолкпевицата Киара, която вече е вън от риалити формата, разказа, че парадиращата с най-скъпи вещи в "Ергенът" Маги показва пред конкурентките си подаръци от миналото, които нормална жена, колкото и каквото и да работи, не може да си позволи.

Настоящата изгора на сърцето на милионера Тери се подвизава като инфлуенсър и паралелно с това е студентка в Университета за национално и световно стопанство, разказват служители на ресторантьора. По подобие на предшественичката си тя се перчи в социалните мрежи с луксозни дрехи и вещи за хиляди левове и демонстрира завиден стандарт. Провинциалната красавица наскоро се завърна от луксозна почивка в Дубай с гаджето и наследниците му, като не пропусна да сподели с почитателите си шикозни кадри от ваканцията. На фотосите обаче е само тя.

Тери обича да разказва на стената си в инстаграм, че е почитател на традиционните семейни ценности, че е отгледана от здраво българско семейство в провинцията, но дума не обелва, че е мащеха на двама синове, които са с няколко години по-малки от нея. Майката на инфлуенсърката също прокламира семейните ценности в социалните мрежи и поства фотоси със съпруга и двете им деца - Тери и брат й. Родителката обаче не пропуска да лайкне всеки фотос на стената на кандидат-зетя, който е по-възрастен от нея. Бонвиванът също активно качва снимки от луксозните си пътувания, на които обаче предприемачът винаги е сам или в компанията на мъже.

И двете силиконки - бивша и настояща, ревниво пазят името на застаряващия милионер и техен благодетел, пише в. "България Днес".

Друга клюка гласи: Магдалена от "Ергенът" имала връзка с годеника на Анелия

Неведнъж чухме по време на настоящия сезон на "Ергенът", че Маги е любимка на милионера Алек Младенов. Блондинката се превърна бързо в трънче в очите на останалите участнички и в случая по всичко изглежда, че отново сме свидетели на потвърждение на поговорката, че крушката винаги си има и опашка.

Маги бе обвинена, че твърде много парадира с любовта си към луксозния начин на живот. Самата тя бе заявила по време на един от епизодите на романтичното риалити, че няма начин да отиде на палатка, дори и да става дума за романтично преживяване с мъжа на мечтите ѝ - Алек Младенов.

Любовта ѝ към лукса обаче, има солидна предистория. Неслучайно Маги е свикнала на скъпи дрехи, бижута и екскурзии. И не, не е работила неуморно и денонощно, за да си позволи подобен начин на живот. Просто е имала богато гадже.

Наскоро блондинката се похвали в шоуто пред останалите участнички, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Тази работа обаче ѝ е уредена от бившия ѝ приятел. А той, както става ясно, не е кой да е, а бившият годеник на фолкпевицата Анелия - бизнесменът Любомир Захаринов.

Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до съвсем скоро топлеше леглото на фолкпевицата Анелия, с която изглеждаха лудо влюбени, но приказката им приключи много бързо.

Изглежда по времето, когато Маги е била със Захаринов, е била лудо влюбена не само в него, но и в парите му, като даже си е направила и специална татуировка с името му.

Според запознати към днешна дата към името "Любо" е добавена една буквичка и станало "Любов", за да не смущава бъдещите си ухажори.

Магдалена от "Ергенът" имала връзка с годеника на Анелия (СНИМКА) - 2

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите