Зрителите бесни! Финалът на Капките бил нагласен!

Зрителите бесни! Финалът на Капките бил нагласен!

ФБ/Като две капки вода

A A+ A++ A

Поредният нагласен финал на „Като две капки вода“ вбеси зрителите на забавното шоу, пише Интриги. Според тях Наско от БТР абсолютно незаслужено и нелогично е попаднал във финалната тройка и вотът за него е бил нереален.

„Елена трябваше да бъде на неговото място! Превъплъщението й в Елица бе на светлинни години от това на Наско, който пееше отново като себе си“, гневят се фенове.

Снимка: ФБ/Като две капки вода

В действителност през целия сезон рокаджията така и не успя да излезе от зоната си на комфорт и да преправи гласа си. На финала той влезе в ролята на Брус Дикинсън от Iron Maiden. Дори в двои води обаче Наско пак звучеше като себе си и не успя да влезе в образа.

Снимка: ФБ/Като две капки вода

За сметка на това Елена отвя публиката с изпълнението на „Вода“. „Тя трябваше да е на финал до големия Владо Зомбори. Халваджиян обаче буташе през цялото време Наско и накрая манипулираха вота на зрителите! Мафия!“, гърми нетът след снощния лайф.

Това, за което всички са единодушни обаче, е, че големият победител е Владо Зомбори. Той бе откритието на сезона и показа гигантски талант на сцената не само като артист, но и като певец. На финала актьорът се превъплъти в ролята на големия Фреди Меркюри и изправи „Арена Армеец“ на крака.

Зомбори е единственият участник в историята на „Капките“, за когото не се намира нито един негативен коментар в нета.

Снимка: ФБ/Като две капки вода


#"Като две капки вода"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти