Никога НЕ слагайте тези неща в портфейла си - прогонват ви парите!

Никога НЕ слагайте тези неща в портфейла си - прогонват ви парите!

Pixabay

A A+ A++ A

Портфейлът може да бъде не само стилна вещ за съхранение на пари, но и талисман, който привлича материалното благополучие. Всеки може да избегне изтичането на този късмет, ако прегледа съдържанието на портфейла си. Защото се оказва, че има вещи, които държим в портфейла си и могат да блокират късмета ни.

Енергията на парите и късмета е доста капризна и трябва да третираме спечелените средства с уважение.

Има пет неща, за които се смята, че блокират финансовите ни потоци, които не позволяват да пестим и да имаме късмет с финансите. Най-добре е да извадите тези неща от портфейла си, така че да се заредите с повече късмет

Снимки - Дори снимките на най-обичаните роднини нямат място в портфейла, защото всяка снимка има своя сила. Портфейлът е тясно свързан с енергията на собственика му, а външната енергия може да разруши тази връзка, което води до проблеми с финансите.

Лекарства - Самите лекарства, предписанията на лекарите, списъците с лекарства или техните рецепти са нежелани вещи в портфейла. Най-добре е такива неща да се съхраняват в някой джоб в чантата. Така според поверията финансите ще останат непокътнати и няма да боледуваме често.

Стари банкови карти, непечеливши лотарийни билети или изтекли пътнически карти - Нещата, които вече са свършили работата си, нямат място в портфейла и отблъскват късмета. Те не са в състояние да привлекат късмет и финанси, така че трябва да се отървете от тях.

#поверия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Инбет Казино