Лют скандал разтресе чалгата! Мира и Фики Стораро се хванаха за гушите, тя заряза продуцента им!

Лют скандал разтресе чалгата! Мира и Фики Стораро се хванаха за гушите, тя заряза продуцента им!

Инстаграм, кfлаж: Novinite

A A+ A++ A

Нов скандал, в който са замесени семейство Стораро, тресе фолка. Певицата Мира не е на себе си от отчаяние и разкри подробностите от задкулисието в бизнеса – как се случват нещата, кой коли и беси в бранша. Заради случилото се преди няколко дни, тя напусна музикалната компания, от която беше част и вече се продуцира сама.

Скандалът се заформя заради това, че Мира и Фики правят една и съща песен, без да знаят за работата на другия. След като Мира разбира този факт се обажда на продуцента си Ненчо Касъмов, за да решат проблема и да решат какви действия да предприемат. Тогава той отговаря: „Който предвари“.

Мира се задейства бързо със снимките на клипа и става готова преди Фики. Тогава става проблем. Имала е насрочен ден за премиера на парчето, но това не се осъществява. Получава категоричен отказ от фирмата да пуснат видеото преди да излезе това на Фикрет.

Касъмов обяснил на Мира, че някой от фамилия Стораро е казал, че ако пуснат първо нейната песен, те ще си скъсат договора с тях. „Искам да уточня, че харесвам семейство Стораро и досега никога не сме имали противоречия. Не знам какъв е проблемът, след като по всяка вероятност песента на Фики ще стане по-голям хит от моята“, казва певицата, която пусна клипа във Фейсбук страницата си.



След като не получава подкрепа от продуцента си, Мира решава да напусне компанията.

Заплахите от семейство Стораро не са новост в бранша, пише Блиц. Преди няколко години имаше казус Галин или Фики да е певец на годината. Тогава Тони Стораро скръцна със зъби на Митко Пайнера, че ако не даде наградата на сина му, ще се махне от компанията му. Да не забравяме и самопризнанието на Тони в подкаста на Тото, как Фики е взел участие в „Като две капки вода“ – Тони звъннал на Халваджиян и Фики веднага бил одобрен.

На Фики му трябваха няколко дни, за да помисли да как да излезе от ситуацията и накаря пусна официално обръщение, с което изкара Мира виновна.

"Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира.

А относно самата песен, след всички написани глупости, искам да изясня едно. Въпросната песен "Чипи, Чипи" и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от моя екип в Музикаутор още преди три месеца. Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво означава това.

Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, а аз винаги съм си уреждал всички права, на която и композиция да направя кавър версия. Мира можеше да намери контакт с мен и да поговорим за това, че са се дублирали нашите идеи, когато е разбрала, защото аз до вчера нямах представа.

Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи. Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по продуктивен тази година", написа той, като категорично отрича той или някой от семейството му да е упражнил натиск срещу продуцента им.


#фики стораро #Мира #скандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници