Слави: Логично и с облекчение отиваме на избори

Слави: Логично и с облекчение отиваме на избори
A A+ A++ A

„След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори,“ коментира лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов във Фейсбук.

Според Трифонов, следващият мандат ще отиде в „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ). Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде - той ще го върне, и така, съвсем правилно, отиваме на избори, пише Трифонов.

Според него има хора, на които това не им харесва, но това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Слави Трифонов заявява още, че "тази агония приключи и, забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които, освен наблюдатели, са и избиратели".

Уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори, допълва Слави Трифонов. "Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни. Вие сте на ход!", пише още Трифонов.

По-рано днес предложената за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел обяви, че ще внесе писмо в Народното събрание, че оттегля кандидатурата си за министър-председател. ГЕРБ няма да участва в преговори за втори мандат, каза на брифинг на ГЕРБ вицепремиерът и външен министър в оставка Габриел.


#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници