Теория: Кремъл е показал двойник на Владимир Путин на Коледа?

Теория: Кремъл е показал двойник на Владимир Путин на Коледа?
A A+ A++ A

"Руският президент Владимир Путин не е присъствал на църковната служба за Рождество Христово", това каза руският политолог Владимир Соловей, цитиран от украинската медия УНИАН.

"На Коледа в московския храм "Благовещение" бе изпратен двойник. Здравословното състояние на държавния глава не е не му позволява да стои дълго време на крак. Ето защо в храма бе изпратен дубльор на президента на Руската федерация", каза още Соловей.


По думите на политолога двойникът на Путин не е изиграл добре ролята си. "Дубльорът през цялото време се озърта и нервно си движи краката", добави той.

Соловей допълни: Не мога да дам диагноза за физическото здравословно състояние на Путин. За мен обаче е почти ясно, че той страда от параноя.

"Кремъл сега ще започне да твърди, че всичко това са глупости, че Путин е присъствал лично на службата и т.н.", добави Соловей.

Той също изрази мнението си: Явно на много хора в службата за връзки с обществеността от администрацията на Путин той им е писнал, те започнаха да се гаврят с него.

#Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници