Годишен хороскоп за 2023 г.: Овен

Годишен хороскоп за 2023 г.: Овен
A A+ A++ A

Вие сте смел огнен знак, но годината ви не започва с взрива, който може да очаквате. Вашият напускащ планетарен лидер Марс е ретрограден в многостранния въздушен знак Близнаци в началото на януари, придавайки на вашата личност по-спокойна и мирна атмосфера, отколкото сте свикнали.

Експанзивният Юпитер обаче прекарва първите няколко месеца от годината във вашия конкурентен знак, така че не забравяйте да се утвърдите. Време е да разширите ума си и да се насочите към нещата, които искате. Целта на това упражнение е наистина да повярвате в себе си и да постигнете целите и мечтите си. Други хора могат да го направят, така че защо не и вие?!

Раненият воин - астероидът Хирон ще пътува с вашия мощен знак отново и през новата година, което ви помага да работите по лични проблеми, които са ви пречели да достигнете истинския си потенциал. Вашият семеен живот е изключително сложен през 2023 г., но този интровертен транзит може да бъде основна част от вашия лечебен процес. В качеството си на силен огнен знак, вие не обичате да се спирате на чувствата си, но справянето с истинската ви болка може да има невероятно положителен ефект тази година.

И не забравяйте да отбележите в календара си новолуние и слънчевото затъмнение във вашия знак в средата на април, защото това ще бъде най-доброто време за проявление на това, което искате тази година. Нещата едва ли ще се развият по начина, по който мислите, че ще станат, но това е вашият шанс да преосмислите по дяволите вашите цели и мечти. Мислите, че не можете да измислите това, което искате от Вселената? Тези невероятно решителни лунни събития казват "гледайте ме".

Кариера и финанси

Що се отнася до парите и финансите, може да започнете да получавате помощ от Юпитер, което може да ви позволи да закупите имот за себе си през тази година. Просто трябва да сте внимателни към влиянието на Сатурн, за да не пострадат спестяванията ви. С правилно планиране на средствата и търпение може да успеете да управлявате паричния поток в правилната посока. През 2023 г. движението на Марс може да ви подкрепи в изпълнението на вашите професионални желания през първото тримесечие. Все пак трябва да контролирате агресивните си отговори и да запазите търпение в работата си. Във втората фаза има големи шансове за постигане на добър пробив в бизнеса и повишение или нова работа. Последното тримесечие може да бъде пълно с приятни изненади и ще даде неочаквано постижение под формата на повишение или признание за вашата упорита работа и усилия. Въпреки това, просто не разчитайте само на късмета и положете всичките си усилия, докато поемате пресметнати рискове, защото Сатурн може да повлияе на рутинната ви работа и късмет.

Здраве

Здравето трябва да бъде един от основните ви фокуси от второто тримесечие. Редовното правене на леки упражнения и медитация може да ви помогне да преодолеете силното влияние на Сатурн върху вашето физическо състояние. Не правете компромис със здравословните си хранителни навици и се опитайте да избягвате нездравословна храна. Също така трябва да балансирате емоциите си и да избягвате ненужния стрес, защото комбинацията от Раху с Юпитер във вашия хороскоп може да доведе до известно отрицателно влияние, което да доведе до загуба на вашата енергия и отвличане на вниманието от целта ви.

Любов

Юпитер предвещава благоприятни условия за брак и любовна връзка, но ще трябва да отдадете цялото си внимание върху отношенията си. Опитайте се да отделите малко време на партньора си, за да избегнете зловредното влияние на планетите върху връзката ви. Избягвайте да получавате влияние от трето лице и водете здравословен и директен разговор с партньора си, за да избегнете недоразумения.

#годишен хороскоп #днвен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай