Хороскоп за Новолуние в Стрелец ТАЗИ ВЕЧЕР!

Хороскоп за Новолуние в Стрелец ТАЗИ ВЕЧЕР!
A A+ A++ A

Новолунието, което ще видим тази вечер ни дава позната енергия. То ще бъде в огнения Стрелец. Известен с това, че е откровен интелектуалец, енергията на Стрелец ни призовава да станем прозорливи и да се доверим на намеренията си. По време на това Новолуние може да се съмнявате или да се колебаете дали да се доверите на себе си, но няма място за колебания! Винаги, когато се чувствате потиснати, помнете, че в живота има приливи и отливи. Способността ви да се борите с пламъците и да се справяте с времето е пример за вашите способности! Това Новолуние се случва на 1 градус в Стрелец, което ви призовава да се изправите и да бъдете лидер!

ОВЕН

Преди да достигнете нови висоти, отделете време да помислите и прецените какво ви мотивира. Винаги ще имате нови възможности за растеж, просто внимавайте да не се ангажирате прекалено много. Поемането на повече възможности по своята същност не е чудесен избор. Когато ви бъдат представени положителни преживявания, това може да се почувства като награда и вероятно е така! Но не всички награди ще ви отведат до предпочитаната от вас дестинация, така че работете, за да изясните каква е целта ви!

ТЕЛЕЦ

Ограниченията, границите и думата "не" са най-добрите ви приятели по време на Новолунието в Стрелец. И като говорим за приятели, някои от тях ще докажат, че са нещо повече през следващите няколко седмици. За някои от вас това може да е свързано с финансови въпроси, а за други може да доведе до интригуващи изкушения – очевидно от сексуален характер.

БЛИЗНАЦИ

Призовават ви да обърнете внимание на обноските си и да обуздаете чувствата си. Има много моменти, когато може да се почувствате принудени да избухнете и дори когато сте оправдани, предизвикайте себе си да направите пауза. Имате уникалната възможност да бъдете по-добри, отколкото сте били вчера. Вие не сте сами - вашият вътрешен кръг е пълен с хора, които ще насърчават растежа ви!

РАК

Може да сте отслабнали и да се чувствате необяснимо изтощени. Въз основа на това как са подредени планетите, вие вероятно прекалявате с ежедневните области на живота си. Не забравяйте, че редовното е относително. Може да гледате на това, което правите, като на още един ден в офиса (или където и да работите), но в действителност може да поемате много повече стрес от обикновения човек. Преди да се възползвате от нови възможности, проучете възможностите за почивка!

ЛЪВ

Някои от вас започват да осъзнават, че любовник от миналото ви може да е някой, с когото искате да споделите бъдещето. Докато преосмисляте възможността за любовна връзка, внимавайте колко бързо се движите. Кумулирането може да бъде забавно, но вълнението може да изчезне доста бързо, ако чувствата ви са несравними. Успокойте се и опитайте всичко възможно, за да сте сигурни, че знаете какво искате и двамата.

ДЕВА

Вашият домашен живот получава тласък! За някои от вас това означава, че вниманието ви се насочва към интериорния дизайн, докато за други това може да означава голяма стъпка, вероятно поради въпроси, свързани с работата. Отчитайте напредъка си ден по ден. Не се чувствайте виновни, ако трябва да отделите време далеч от светлината на прожекторите, за да се съсредоточите – социалната умора е реална!

ВЕЗНИ

Везни, когато започнете да развивате по-дълбоко разбиране на думите си, започвате да разпознавате силата на ума си. Това ще ви е от полза в дългосрочен план. Не забравяйте, че мълчанието е мощно и несигурността може да доведе до свръхкомпенсация. Запазете самообладание и ще откриете, че сте уникално проницателни.

СКОРПИОН

Лошите сексуални преживявания имат начин да събудят хората за точно това, което не могат да понесат. Ако не вземете нищо друго от този хороскоп, имайте предвид тези две неща: Заучената безпомощност е начинът, по който се превръщате в жертва. Когато някой предаде доверието ви, това не означава, че трябва да го приемете. Когато се чувствате наранени, почетете чувствата си и затворете вратата – дори когато е болезнено да се придвижите към ново начало.

СТРЕЛЕЦ

Нова година, ново аз. Имайте предвид това клише, защото е частично вярно. Разбира се, няма начин да отхвърлите всичките си житейски преживявания, но този сезон на Стрелец се въвежда от Новолуние във вашия дом! За много от вас това време е начало на период, в който сте преследвани и търсени за магията, която сте вие. Съсредоточете се върху управлението на емоциите си и се насладете на оценката!

КОЗИРОГ

Йога, кардио, тишина, медитация. Това новолуние е страхотно време да опитате нещо ново. Да отидете някъде, където никога не сте били и да научите за нова култура, която ще разшири ума и духа ви. Храненето на душата ви по време на Новолуние в Стрелец ще ви помогне в дългосрочен план. Каква възможност ще потърсите?

ВОДОЛЕЙ

Вашите специални умения да обръщате внимание и да се свързвате с другите са на път да бъдат призовани. Това Новолуние разширява вашия социален кръг чрез събития и виртуални ангажименти. Имайте предвид, че не сте робот и имате ограничена социална батерия. Хората ще ви намерят за особено привлекателни, но не се разпростирайте твърде много!

РИБИ

Новолунието е вашето време да станете груби, да влезете в ролята на адвокат на дявола и да предизвикате колегите си - с уважение. Оказва се, че работното място не процъфтява, когато всички са на едно мнение. Трябва да има разрушителни хора, които интелигентно да осъзнават невежеството и социалната стагнация. Бъдете смели, дори груби!


#годишен хороскоп #днвен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай