Навлизаме в сезона на зодия Стрелец - гответе се за приключения!

Навлизаме в сезона на зодия Стрелец - гответе се за приключения!
A A+ A++ A

Излизаме от дълбоките емоционални води на сезона на Скорпиона и се насочваме към изпълненото със забавление, приключенско Слънце в Стрелец от 21 ноември до Зимното слънцестоене, което настъпва на 21 декември. Докато усещаме разнообрази емоции, ще се движим по-бързо, ще бързаме по-упорито и ще намираме дейности, в които да се потопим през последния месец на есента.

Стрелецът е зодията на интелекта, философията, свободата и истината, което го прави най-идеалистичният зодиакален знак. Без значение колко труден може да изглежда животът в момента, ние ще успеем да стъпим на краката си, да проявим изобилие и да поемем рискове, които си заслужават през предстоящите щастливи дни.

Тъй като Стрелецът е знакът на пътуването, мъдростта и автономията, ние ще се отворим за нови възможности и преживявания. Ако сте искали да изкачите връх Еверест или да се повозите с гондола във Венеция – сега е моментът да обсъдите тези страстни настроения. Кой знае? Те могат да се случат по-бързо, отколкото си мислите, ако започнете да планирате пътуване още сега! Имайте предвид, че ще усещате всяка дейност като най-върховното изживяване - дори да вземете кафе и да разгледате местния фермерски пазар ще ви се стори като приключение.

2379080

Не само атмосферата ще бъде по-предразполагаща, но ще искаме да поемем повече проекти в работата, за да сме заети и да се свързваме с хора, които ни вдъхновяват да се справяме по-добре. Стрелецът е добротворец по природа и обича да помага на нуждаещите се. В крайна сметка съзвездието се намира в центъра на входа на Млечния път, така че е защитник по природа.

Известен като "духовния воин", Стрелецът е единствената зодия, въоръжена с оръжие. Неговият лък и стрела са точно подравнени в сърцето на Скорпиона в небето, което им позволява да атакуват онези, които правят нахални и неуместни коментари и да защитават хората от негативни сили. Стрелец също би се прицелил в тези, които се стремят да се обърнат към тях с цинизъм, контрол или манипулативни тактики, тъй като оптимистичният зодиакален знак се отдалечава от онези, които не виждат слънчевата страна на живота. Това означава, че ще променим мисленето си и ще прегърнем положителните вибрации. Лъкът и стрелата не са единственото оръжие на Стрелеца. Те са известни с това, че стрелят с бързи и директни думи, като същевременно се изразяват безапелационно. Думите могат да наранят! Опитайте се да изкажете това, което имате предвид по най-добрия начин, когато го казвате.

Тъй като Стрелецът се управлява от експанзивната планета Юпитер, може да се окаже, че гледаме по-голямата картина на нещата, не се придържаме към нормите на обществото, наслаждаваме се на добрия живот и купонясваме до зори. Разбира се, сезонът на Стрелец може да ни накара да останем вкъщи, да експериментираме с екзотични подправки, докато готвим, да пуснем нетипична музика или да четем нестандартна литература. Стрелецът е променлив знак - така че всичко е възможно сега.

2379079

За да се впуснете в света на Стрелеца, е важно да живеете и да оставите нещата да се случват. Точно в негов стил - може да прощава, но не забравя. За да запази мира и хармонията, Стрелецът може да се откаже от ядовете си и да продължи в рамките на секунди, след като изкаже мнението си. Да бъдеш чут, видян и разбран е важно по всяко време - особено сега.

Важни дати, които трябва да отбележите в календара през следващите седмици, са:

• Новолунието в Стрелец на 23 ноември, което е мощен ден за проявление/манифестиране.
• Краят на ретроградния Юпитер на 23 ноември, което ще увеличи късмета ни.
• Нептун се обръща директно в Риби на 3 декември, призовавайки ни да се облегнем на интуицията си.
• Пълнолунието в Близнаци на 7 декември, което осветява сънищата ни.
• Опозицията между Слънцето в Стрелец и ретрограден Марс в Близнаци на 8 декември, принуждавайки нашите разочарования да излязат наяве.
• Слънцето и Нептун в Риби на 14 декември, засилващи нашата чувствителност.
• Юпитер отново влиза в Овен на 20 декември, връщайки ни към виденията, които започнахме през май.


#годишен хороскоп #днвен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай