Вижте предсказанията на баба Ванга за 2021 година: Тръмп ще ослепее, атентат срещу Путин и химически атаки в Европа

Вижте предсказанията на баба Ванга за 2021 година: Тръмп ще ослепее, атентат срещу Путин и химически атаки в Европа
A A+ A++ A

Баба Ванга предсказа поредица от събития и повечето от тях вече се изпълниха: разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил са само някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. Твърди се, че Баба Ванга е предсказала точно атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Индонезия от 2004 г. и възхода на исляма. С течение на времето Ванга предсказва значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато светът ще приключи, според нейните твърдения.

Ванга е предсказала точно преди смъртта си, на 85-годишна възраст, че 2021 г. "ще донесе нашествие на екстремисти“ над Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от "нашествениците“. През следващия период европейският континент може да достигне "края на своето съществуване“, твърди също баба Ванга. 

Американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух, и ще претърпи мозъчна травма, според ясновидката. 

За 2021 г. тя също прогнозира икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава.

Ясновидката предсказала, че "светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Свидетели сме на опустошителни събития, които ще променят съдбата на човечеството.“ 

За далечното бъдеще тя прогнозира, че "животът в космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път“, а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове. 

"Съветският съюз ще бъде възстановен през първата четвърт на 21 век.“

"Влаковете ще "летят“, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине.“ Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична. 

"Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“, прогнозира Ванга. Тълкувателите предполагат, че "драконът“ е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай, а по отношение на парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят. 

"В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще се върже с железни вериги“, прогнозирала Баба Ванга.

#Баба Ванга #предсказания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?