Започват дните на крафт бирата в София

Започват дните на крафт бирата в София
A A+ A++ A

От утре започва фестивалът на независимите артисти и производители на бира - rtm + beer 2015.

Третото поредно издание на фестивала ще се проведе при отворени врати в близост до Маймунарника в Борисовата градина в София през идните събота и неделя - 12 и 13 септември.

И тази година публиката ще има възможността да се наслади на много работилници, образователни презентации и неповторима атмосфера. По думите на организаторите, събитието е огранизирано от ''хората за хората''.

Фокусът на фестивала и тази година ще бъдат специално произведените на Балканите бири - словенската крафт бира Pelicon, румънската Zaganu, хърватската Zmajska, гръцката Voreia, както и успешните български блендове ''Ах!'' и Glarus.

За доброто настроение на посетителите на фестивала ще се погрижат и някои от най-успешните инди-рок банди от страната - D A Y O Live Band, The Bedlam Club, формацията Two Cities,One World, The Wedding Party, както и Ramsey Hercules, Sofia Beats и Funkusion, съпроводени от белгийския продуцент DJ Madrugadao.

Фестивалната атмосфера ще бъде допълнена и от много апетитни предложения от едни от най-популярните български бутикови заведения.

#крафт бира #София #фестивал #музика #Борисовата градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници