Благой Георгиев не знаел, че е забранено да се драска по Колизеума

Благой Георгиев не знаел, че е забранено да се драска по Колизеума
Благой Георгиев
A A+ A++ A

Видях, че има и други надписи, и затова си помислих, че може и аз, казал пред италианските власти футболистът Благой Георгиев- Джизъса, съобщава италинският вестник  “Месаджеро”.

Българският футболист Благой Георгиев бе задържан от полицаи в Рим, след като при посещение на Колизеума решил да издълбае с монета инициалите си на една от колоните на културната забележителност от времето на Римската империя. 33-годишният българин, който играе в руския футболен шампионат, решил заедно с годеницата си да посети една от най-големите забележителности на италианската столица, но бил заловен в момента на нарушението от охраната.

Щетите нанесени на паметника от българина са 4 см. Според охраната на музея българинът казал, че видял много надписи по стените на Колизея, заради което изобщо не предположил, че писането може да е забранено, съобщава “24 часа”.

Според “Кориере дела Сера” монетата, която използвал Джизъса, била рубла.

Личният пиар на Георгиев – Наско Лазаров заяви, че арестуваният в Рим за посегателство в Колизеума български футболист не е Благой Георгиев. По думите му футболистът си е в Москва и няма нищо общо със случая.

"Няма нищо подобно, това е просто съвпадение на имената", заяви пиарът.

#Благой Георгиев #Георгиев #Джизъса #Колизеума

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници