Хасан и Ибрахим - сагата продължава

Хасан и Ибрахим - сагата продължава
A A+ A++ A

Бащата на близнаците Хасан и Ибрахим - Дениз Игнатов категорично отрече в студиото на бТВ да е снимал децата си как свирят в Карнеги хол и да е качвал клипове в Youtube. С обратни твърдения по телефона се включи представящата се за доброволен мениджър Дора Пенева-Вилчек.

Талантливите музиканти се оказаха свидетели на задочния спор в студиото.

"Ние като семейство не сме правили и не сме качвали никакви клипове на децата в ютюб. Един трезвомислещ родител никога няма да тръгне срещу децата си", заяви Дениз Игнатов. По думите му в Карнеги хол въобще няма възможност да се снима, заащото има наблюдатели и камери. След като получили писмо от организаторите, помислили, че някой друг е качил клип и се обърнали към познатите си да свалят материала, за да не вредят на децата.

Според публикации близнаците са заплашени от дисквалификация от престижния конкурс „Американ протеже”. Причината според организационния комитет е, че в мрежата са качени 3 клипа с изпълнения на момчетата, което противоречи на правилата на конкурса.


Бащата на Хасан и Ибрахим научил за скандала от медиите и се изненадал откъде е изтекла информацията.

Според него всичко се върти около парите, отпуснати на Хасан и Ибрахим за участието им - 20 000 долара. Готов съм да дам пълен отчет на премиера за тях, част от парите дори не са изхарчени, каза родителят.

За българката с полски паспорт Дора Пенева-Вилчек обясни, че се представяла за доброволен мениджър на Хасан и Ибрахим, но впоследствие поискала 15 000 евро за услугите си.

"Не сме вземали от нея пари, ако може да покаже такъв документ, да покаже", каза Игнатов.

Дори не се били виждали с нея, говорили само по скайп.

По телефона Дора Пенева-Вилчек обясни, че писмено е предложила на Игнатов да е мениджър на добра воля. 4 месеца посветила на каузата на Хасан и Ибрахим. Написала ясно и точно, че ще работи 1 г. като безплатен мениджър. Именно тя уредила участието в „Американ протеже” и платила таксата за участие в конкурса – около 2500 долара, имала документ за превода.

Игнатов потвърди за плащането на таксата, но каза, че не са се разбирали да й връщат пари.

„Моят труд е подарък за близнаците, но не съм спонсор", репликира Пенева-Вилчек. Тя повтори обвиненията си, че именно Игнатов е правил клиповете в залата.

#Хасан #Ибрахим #Карнеги хол #клипове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници