Станишев: Наша отговорност е да свалим ГЕРБ

Станишев: Наша отговорност е да свалим ГЕРБ
Лидерът на БСП Сергей Станишев за пореден път се закани на управляващите. Снимка:dariknews.bg
A A+ A++ A

Лидерът на БСП Сергей Станишев за пореден път се закани на управляващите, като заяви, че партията му има отговорността „да свали ГЕРБ".

"Наша отговорност е да свалим ГЕРБ от власт, но трябва честно да кажем, че няма да е лесно," каза Станишев при посещението си в Благоевград в понеделник, предаде БГНЕС.

„Напрежение има, разделение също, които изкуствено се натрапват, но съм убеден, че БСП ще излезе след конгреса като партия силна и мъдра," каза

Лидерът на БСП и ПЕС пристигна в Благоевград за среща с актива, след като първо посети Дупница.

"Най-важно според мен е да определим политическата линия на поведение към ГЕРБ, защото този модел, който натрапват на страната - авторитарен, антидемократичен, антисоциален, създаващ олигархичен капитализъм, смазващ среден и дребен бизнес, ние сме алтернатива и отхвърляме този моделн," каза още Станишев.

Според него управляващите са натрупали 4 милиарда нов дълг, който всички българи ще плащат.

Той риторично попита къде ще бъде България след още 4 години на ГЕРБ.

"Ще бъдем на дъното на всички класации, младите ще избягат навън, а останалите ще останат в мизерията," добави Станишев.

Според него с отказаот строежа на АЕЦ „Белене" ГЕРБ са „сложили кръст на единствения от 22 години насам мега - проект на България".

"Трябва да си пълен гьонсурат, за да кажеш „прекършили сме организираната престъпност", и че в България няма вече поръчкови убийства," така лидерът на БСП коментира поредното убийство в София в понеделник, 9 април.

#Сергей Станишев #БСП #ГЕРБ #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници