Яне Янев: Прегръдката на „Атака“ с БСП е смъртоносна

Яне Янев: Прегръдката на „Атака“ с БСП е смъртоносна
По време на предстоящите дебати в Народното събрание е редно да излязат публично всички комисиони, получени от енергийния президент и неговата клика в БСП и ДПС, обяви Яне Янев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Подкрепата на „Атака“ за вота на недоверие, който БСП внесе заради отказа на правителството от проекта АЕЦ „Белене“, ще ликвидира партията на Волен Сидеров, прогнозира лидерът на РЗС Яне Янев.

„Студената прегръдка между БСП и „Атака“ ще ликвидира окончателно хронично болната партия на Волен Сидеров“, заяви Яне Янев в Кюстендил, предаде БГНЕС.

По думите му след вота на недоверие парламентарната група на „Атака“ ще се разпадне, защото в нея членуват само депутати с дясно мислене, които няма да се поддадат на натиска от страна на Волен Сидеров.

„По време на предстоящите дебати в Народното събрание е редно да излязат публично всички комисиони, получени от енергийния президент и неговата клика в БСП и ДПС. Енергийният президент много добре е осъзнавал, че в АЕЦ „Белене“ се заробват пари, но само и единствено заради комисионите си е мълчал“, обяви Яне Янев.

Според него вече няма пречка прокуратурата да започне разследване за „комисионерската енергийна политика на предишния президент“.

Лидерът на РЗС попита кога Меглена Кунева говори истината – „сега, когато твърди, че АЕЦ „Белене“ е мегаломански проект, или пък когато като министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски е подкрепяла на три поредни заседание този проект“.

#Меглена Кунева #АЕЦ „Белене“ #Волен Сидеров #„Атака“ #БСП #лидер на РЗС #РЗС #Яне Янев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници