Есенният флагман на HTC може би носи кодовото име Aero

Есенният флагман на HTC може би носи кодовото име Aero
A A+ A++ A

HTC One M9+ с отличния си 5.2-инчов Quad HD дисплей може и скоро да се появи в Европа, но той няма да е най-интересното ново творение на HTC тази година. Евън Блас (@evleaks) загатна енигматично, че се очаква нов флагмански смартфон на тайванската фирма през последното тримесечие, наречен HTC Aero. Логично е да приемем, че това е само кодово име, и че всъщност става дума за така нареченото "геройско" устройство, което изпълнителният директор на HTC Шер Уонг обеща, когато се извини за драстичния спад на цените на акциите при отчета на резултатите за тримесечието.

Тогава тя коментира, че HTC има още козове за тази година извън One M9 и One M9+, и най-доброто предстои през октомври, което съвпада с последното тримесечие, назовано от Блас. Междувременно друг виден информатор – @upleaks, се включи в Twitter дискусията по темата с кратичкия коментар "Той е страхотен". Що се отнася до евентуалните спецификации на HTC Aero, можем само да гадаем.

Като се има предвид, че HTC вече заложиха на Quad HD дисплеи и най-новият Snapdragon 820 би трябвало да бъде достъпен по това време, се надяваме поне тези две технически характеристики да са налице. Не са толкова сигурни слуховете, че HTC ще въведат и оптична стабилизация и ще предложат сериозно подобрение на камерата, но сегашната с резолюция 20МР прави достатъчно качествени снимки. До октомври ни очакват още спекулации какво може да означава "Aero", като се имат предвид очакванията HTC да стартират "нова серия" от смартфони преди края на годината.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино