Новият телефон на Vertu за Bentley струва над 20 000 евро

Новият телефон на Vertu за Bentley струва над 20 000 евро
A A+ A++ A

Миналата година Vertu и Bentley обявиха своето партньорство и след едноименния смартфон с Android, анонсиран през октомври, сътрудничеството между двете доведе до втори модел. Този път той е още по-скъп и за сметка на това не е смартфон. Наречен "Vertu Signature for Bentley" той ще дебютира на пазара на 18 септември, но преди това ще се появи в разнообразни, демонстриращи лукс събития.

Vertu Signature е вдъхновен от автомобила Bentley Mulsanne Speed и е с подобаващ външен вид с конструкция от неръждаема стомана, телешка кожа в разцветка Beluga Black и титаново лого на автомобилния производител. За ценящите личните си данни, вероятно липсата на функционалност на смартфон ще се счита за предимство, завишаващо допълнително цената на устройството. Конкретни спецификации не се уточняват, като е достъпен конфигуратор за поръчки онлайн с над 2000 комбинации от различни компоненти.

Vertu Signature може да се доставя с разнообразни покрития от кожа и други материали, съответстващи на интериора на автомобила на Bentley. Цената със сигурност ще го направи достъпен само за извънредно богатите – телефонът се предлага за 14 500 британски лири (малко над 20 000 евро). За сравнение, смартфонът Vertu Signature Touch for Bentley с титанов корпус и покритие от телешка кожа, се продава за доста по-скромните 13 000 евро.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино