ZTE се готви да атакува щатския пазара с телефона Axon

ZTE се готви да атакува щатския пазара с телефона Axon
A A+ A++ A

ZTE са сред големите китайски производители на смартфони, агресивно опитващи се да пробият на Запад. С устройства като Nubia Z9S и снабдения с 4K дисплей Star 3, компанията привлича достатъчно внимание в последно време, но плановете й за други пазари включват различни модели. Такъв е смартфонът Axon, който ще е насочен към Щатите и ще бъде представен в Ню Йорк на 14 юли. За момента е известно, че ще включва цели 4 GB RAM, като ZTE обещават също така и възможности за възпроизвеждане на качествен звук.

Твърди се, че смартфонът ще включва и двойна задна камера – техника, която се използва и от други производители като HTC, където втората камера се използва за прилагане на различни ефекти след заснемане. Засега тази технология се приема по-скоро за маркетингов трик, отколкото за функция, осигуряваща много по-добри кадри, но може Axon Phone да поднесе изненади в този аспект. Предната камера пък ще се активира от усмивки – очевидно с цел по-ефектни селфита.

Цена на устройството за момента не е уточнена, но според GSMArena.com тя би трябвало да бъде около 450 долара – това е предположение на базата на информация за конкурс, провеждан от ZTE/Axon в САЩ, в условията на който е посочена такава сума. Тепърва предстои да разберем дали брандът Axon ще се използва и на други пазари извън САЩ, както и дали устройството с респектиращи технически характеристики ще се появи в Европа – под това или друго название.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино