Премиерът пожела реформи на медиците за празника им

Премиерът пожела реформи на медиците за празника им
Желая ви да бъдете винаги всеотдайни в своята професия, която убеден съм за вас е лично призвание, казва премиерът Бойко Борисов в обръщението си. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-голямото признание за всички здравни специалисти е благодарността на техните пациенти, убеден е премиерът Бойко Борисов.

Той приветства медицинската общност по повод Световния ден на здравето.

Бойко Борисов използва повода, за да отбележи необходимостта от реформи в системата, които да гарантират качествено лечение на пациентите, адекватно заплащане и добра материална база за работещите в българското здравеопазване.

„Вярвам че в сътрудничество между отговорните държавни институции, съсловните и неправителствените организации, можем да работим за постигането на общите ни цели, защото здравето е инвестиция в бъдещето на цялото ни общество," се казва в обръщението на министър-председателя, разпространено от правителствената информационна служба.

„Поднасям признателността си към работещите в системата на здравеопазването за техния всеотдаен труд и им пожелавам много професионални успехи, здраве и късмет," заявява премиерът Бойко Борисов и пожелава на медиците всеотдайност в професията, която за всеки от тях е и лично признание.

#Бойко Борисов #министър-председател на България #премиер #Световен ден на здравето #медици #празник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници