Най-силните мъже на планетата влизат в битка в Пловдив

Най-силните мъже на планетата влизат в битка в Пловдив
A A+ A++ A

Най-големите атлети на планетата ще влязат в яростна битка на 20 юни, събота, от 17:00 ч., на площад Централен в Пловдив.

За пръв път българите могат да видят на живо елита на световния Стронгмен.

Съревнованието е кръг от Шампионската лига – най-силната надпревара в Строгмен. Състезанията, както при кръговете във Формула 1, се провеждат в различни страни – Малайзия, Сингапур, Холандия, Исландия и др.

„Евроспорт“ ще излъчи турнира, ще заснеме и как стронгмените прекарват времето си тук. Екипът на европейския спортен канал ще направи интервюта с тях на фона на забележителности в Града под тепетата“, съобщи Огнян Кръстев. „Така реално ще рекламираме Пловдив в целия свят“, посочи „виновникът“ за невижданото досега събитие в България.

А зрителите, както на площада, така и пред телевизорите, със сигурност ще има какво да гледат. Градът под тепетата ще посрещне актуалната мегазвезда на силовия многобой – Хафтьор Юлиус Бьорнсон - вицешампионът от 2014 World's Strongest Man, победителят от 4 старта на SCL за 2014 г. и първия старт за 2015 г. в Норвегия. Бьорнсон е популярен и като Грегор Клегейн - „Планината” от световноизвестния сериал GAME OF THRONES.

#Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници