Хазяи пребиха квартирант, паркирал на тяхното място пред блока

Хазяи пребиха квартирант, паркирал на тяхното място пред блока
Снимка: Марица
A A+ A++ A

35-годишен квартирант бе набит от хазяите си и е в болница с комоцио заради спор за паркиране в Благоевград. Мелето, започнало със спукани гуми, се е заформило към 23:15 ч. снощи на ул. "Климент Охридски" в квартал "Грамада".

Лъчезар Т. бил на квартира, но имал "наглостта" да паркира на място, което било на хазяите му. Той многократно бил предупреждаван от хазяина си да не паркира на това място. Но той не разбирал от дума. Вероятно, мислейки, че след като си плаща наем за квартирата, има право и на паркомясто.

Снощи видял, че гумите на автомобила му са спукани. Веднага разбрал за какво става дума. Когато потърсил сметка на хазяина си за спуканите гуми, станало сбиване, включил се и синът му. Битката била неравностойна.

На 35-годишния пловдивчанин бил нанесен побой, в 23:30 ч. е подаден сигнал на тел. 112, на мястото на инцидента е извикана линейка. Пострадалият е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ с контузни рани по главата.

Направеният му скенер не е установил фрактури на черепа, а само мозъчно сътресение. Пострадалият е настанен в отделението по хирургия под лекарско наблюдение.

По изясняването на инцидента са работили служителите на Второ РУП. Снети са обяснения както от пострадалия, така и от нападателите му.

#хазяи #пребиха #пребит #комоцио #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници