Слух: Motorola подготвят три нови смартфона с QHD дисплеи

Слух: Motorola подготвят три нови смартфона с QHD дисплеи
A A+ A++ A

Според актуален слух, тиражиран в Reddit, Motorola в момента разработва цели три нови смартфона с дисплеи с висока резолюция. Потребител в Reddit твърди, че се е добрал до информацията за три не-анонсирани модела в "система за анализи". Тъй като липсват каквито и да е надеждни доказателства, подкрепящи твърденията му, за момента има резон те да се приемат със солидна доза скептицизъм. Според информацията от въпросния потребител на Reddit, трите предстоящи устройства на Motorola са с индекси XT1578, XT1585 и XT192A. И за трите се твърди, че ще поддържат резолюция 1440 x 2560 пиксела (QHD). Също така източникът съобщава, че те в момента работят с Android 5.1 Lollipop и са предназначени за американски оператор.

Един от тези модели може и да се окаже дългоочакваната версия от 2015 г. на Motorola Moto X, но можем само да гадаем какво представляват другите две устройства. Ако твърденията за висока резолюция на дисплея са истина, можем почти гарантирано да изключим варианта те да са част от сериите Moto G или Moto E. Според слуха, моделите може да са предназначени за Verizon, тоест да носят брандинга DROID. За жалост, макар публикацията на потребителя в Reddit да съдържа и информация за пикселната плътност на тези смартфони, осигурените данни са реално DPI за мащабиране на приложения, така че по тях не може да бъде изчислен размерът на дисплея.

Твърди се, че въпросните три устройства в момента се "тестват в или около Чикаго", което звучи резонно предвид близостта на американския централен офис на Motorola. Впрочем поне Motorola XT1578 наскоро е бил забелязан и в базата данни на HTML5Test, което дава известна убедителност на информацията, разкрита в Reddit. Ще ви държим в течение за допълнителна информация за тези три устройства.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино